Napolitansk Vedugnar

Varje ugn skräddarsys efter kundens behov och anpassas till utrymmen och miljöer.

Mp Forni tillverkar den traditionella hantverksugnen, byggd i Italien vid sitt huvudkontor i Mirabello Sannitico, Molise och levererad över hela världen.
Varje ugn tillverkas helt för hand med certifierat tegel och eldfasta material för att säkerställa hög driftskapacitet med minimal energiförbrukning.

FULLSTÄNDIG ANPASSNING den specialbyggda ugnen.

Förutom de standardstorlekar som är klara för leverans kan vi på begäran bygga en skräddarsydd ugn med respekt för utrymmena i det pågående projektet.

Löstagbar pip

  • Den avtagbara och flyttbara pipen med skållningsfri lucka har utformats för att byta ut hällen.
  • Uppenbarligen, efter år av kontinuerligt arbete, är hällen den del av ugnen som har utsatts mest för slitage. Det är därför hällen aldrig kilas fast under väggarna och cementeras sällan: på så sätt är det möjligt att byta ut den utan att behöva riva hela ugnen. Om golvet är tillverkat av tegelstenar är det möjligt att byta ut dem en efter en, om golvet är tillverkat av eldfasta block är det möjligt att byta ut de skadade blocken, även om det är lämpligt att byta ut golvet helt.
  • Ugnens mynning är utrustad med en järnlucka med 2 skållningsfria träknoppar.

ALL-INCLUSIVE Komplett ugn.

Alla våra ugnar är kompletta med järnfot, lucka för att stänga munnen, marmor- och stålhylla, termometer och utsmyckningsfinish i palladiansk keramik.

Våra certifieringar

Alla material som används vid konstruktionen av våra produkter är CE-märkta och våra statiska och roterande ugnar har erhållit CE-certifiering, en säkerhetsgaranti från IMQ.
Dessutom är Mp forni registrerad i registret över officiella leverantörer av “True Neapolitan Pizza”

Drivs med WordPress | Tema: HoneyPress av SpiceThemes