Ventilation Tech

UV Ozon Rening tar bort fett och lukt!

UV Ozon reningsteknik tar blixtsnabbt bort fett i en luftström, 90% av våra installationer är i restaurang ventilation. Vår utrustning förhindrar att fett byggs upp på väggarna i imkanalen, fläktar och insidan av aggregat. Detta minskar brandrisken avsevärt. Vi reducerar även lukter så att grannar inte behöver störas av matos. Inte konstigt att vi är en marknadsledande leverantör av luftrenare baserade på UV-ljus och generering av ozon.

UV Ozon reningsteknik använder den Nobelprisbelönat tekniken runt fotolys. Med hjälp av UV-ljus bryts fett och andra molekyler snabbt ner till ofarliga restprodukter. Samtidigt genereras även ozon som ytterligare förstärker reningsprocessen.

Detta medför fyra viktiga fördelar:
1. Minskade kostnader för rengöring av im-kanaler.
2. Minskar brandrisken.
3. Minskar lukt.
4. Ökar möjligheten för värmeåtervinning.
UV-rening är branschens mest använda och beprövade metod. En av de stora fördelarna är att det inte byggs upp fettavlagringar i ventilationskanalerna, vilket innebär att kostnader för rengöring av kanalsystemet minskar avsevärt.
Dessutom så minskar brandrisken betydlig som ger ökad trygghet för så väl personal som företagsekonomi. UV-utrustning möjliggör denna besparing av både pengar och miljöbelastning.

Vi tillsammans med Sued Vent hjälper er med Projektering, Ritningar, Bygganmälan, Kontroll Plan, Brandsäkerhet, Brandskydd dokument och installation!

Vi har oändliga möjligheter!

Kontakta oss för mer information

0704328888 eller info@qgastro.se

Brandskydd system!

Skydd mot fettbränder med Ansulex

Släcksystem R-102 med Ansulex släckvätska. Systemet är speciellt framtaget för brand i fritöser, grillar, filter och ventilationskanaler. Viktiga egenskaper är:

  • Ansulex-vätskan ligger kvar och hindrar återantändning
  • Systemet är såväl manuellt som automatiskt.
  • Släckmedelsbehållarna tar liten plats och monteras normalt i rostfria skyddsskåp
  • Ansulex släckvätska är ofarlig för personal och kan lätt tvättas bort efter släckning

Tillverkare av systemet är Ansul, ett av USA:s största brandmaterielföretag. Systemet uppfyller kraven enligt den amerikanska NFPA-standarden. Det är världens mest använda släcksystem för restaurangkök och används av bl a av ett flertal internationella hotell- och restaurangkedjor, t ex McDonald’s och Burger King.

I Sverige finns mer än 10 000 system installerade. De är godkända av svenska brandmyndigheter och försäkringsbolag.

Ditt problem – Vår lösning

Vad har du för problem med din gastronomi frånluft? Jobbar du med kol? Eller driver du en restaurang?
Driver du en shishabar? Hitta rätt lösning på
ditt problem inom några sekunder med vår produktsökare! Klicka på alternativen nedan så visar vi dig lämpliga enheter för den perfekta
luftefterbehandlingen individuellt anpassad efter dina behov.

VENTILATIONSKÅPOR OCH ÅTERCIRKULATIONSANLÄGGNINGAR AV HÖG KVALITET

Utrusta ditt storkök med högkvalitativa ventilationskåpor och återcirkulationsanläggning och upptäck hur mycket enklare matlagningen blir. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationslösningar för alla typer av restaurangkök, både små som stora. Samtlig utrustning är av välkända varumärken och därmed av hög kvalitet. Eftersom vi både säljer och levererar över hela landet är vi din självklara leverantör av ventilationskåpor, återcirkulationssytem och rökgasrening.

VENTILATION UTAN KRÅNGLIGA TILLSTÅND?

Är det dyrt och svårt att integrera ventilation i din restaurang? Vi har lösningen, INOX-AIR återcirkulationssytem är enkelt att installera utan bygglov och tillstånd. Inox-air passa utmärkt i källare, butiker, café, restaurang ja vart som helst där det saknas externa ventilationskanaler. INOX-AIR levererar 3 olika lösningar allt från den lilla restaurangen till det fullskaliga storköket.

HAR DU EN VEDELDAD PIZZA UGN ELLER KOLGRILL?

Rökgaser från vedeldade pizzaugnar eller kolgrillar i restauranger ställer höga krav på rökgasrening. INOX-AIR RGW rökgasventilation löser problemen och omgivningen slipper sot och lukt.

BILDAS DET MYCKET FETT I DINA KANALER OCH VENTILATIONSKÅPA?

Behöver ni anlita sotare flera gånger om året och betala dyra räkningar? Då kan OGAIR från INOX-AIR vara lösningen. 

VI HAR UTRUSTNINGEN FÖR DIN VENTILATION

Behöver du en ventilationskåpa för vägg eller tak? Behöver du en ventilation som kan placeras precis vart som helst och uppfyller kraven? Har du fått klagomål av grannar att det luktar rök? Eller behöver du en special lösning till ditt restaurangkök.  Är det viktigt att ventilationskanalerna är fria från fett? Oavsett om du letar efter en rökgasventilation specifikt för kolgrill eller om du behöver en mobil ventilationsanläggning med aktivt kol hittar du det här hos oss.

HELHETSLÖSNING

Gör ditt storkök mer effektivt med rätt storköksutrustning. Med 1 – 2 års garanti på samtliga produkter och med helhetslösningar som omfattar allt från tillverkning till service erbjuder vi säkra produkter och säkra lösningar åt storkök av alla storlekar.

ÅTERCIRKULATIONSYSTEM CATE från 155000 kr Dimensioner: 883x700x1550 mm.

inkl. VENTILATIONSSKÅPA L883, MED STATIV, INOX-AIR.

ÅTERCIRKULATIONSYSTEM CA-ROG, från 189 000 kr Dimensioner:700x700x1645 mm

ÅTERCIRKULATIONSYSTEM CAMW MOBILT/FRONTCOOKING från 179000 kr. Dimensioner: 1200x340x1269 mm.

ÅTERCIRKULATIONSYSTEM CA-2000-S från 295000 kr. Dimensioner: 705x705x2085 mm.

ÅTERCIRKULATIONSYSTEM CATE-DSE FÖR KEBABGRILL från 325 000 kr Dimensioner:1850x580x2320 mm

Ventkåpa och anslutningsrör tillkommer. Anslutning: 230V.

Drivs med WordPress | Tema: HoneyPress av SpiceThemes