Q VENT TECH

Skräddarsydda lösningar för ventilation

Vi skräddarsydda ventilation lösningar unikt för just ditt projekt. Med ledande teknik och ett brett sortiment har vi lösningar för alla typer av storkök. I våra kåpor kombinerar man fritt de funktioner köket kräver: frånluft, tilluft, styrluft, filtrering, UV-ljus rening och brandskydd.

Våra skräddarsydda lösningar för ventilationer i storkök är utformade för att möta de unika utmaningarna i miljöer såsom restauranger, matsalar, caféer och liknande.

Vi utför beräkning, konstruktion, projektering och nyinstallation, samt erbjuder helhetslösningar och produkter för alla typer av storköks- och restaurang ventilationer med högsta kvalitet. Med vår expertis och erfarenhet inom området, är vi dedikerade till att säkerställa att er verksamhet alltid har den fräschaste och renaste luften, så att era medarbetare kan fokusera på det dom gör bäst – att skapa utsökta matupplevelser för era kunder. Utforska våra tjänster och upptäck hur vi kan hjälpa till att förbättra er inomhusluft med ventilation i storkök på bästa sätt! Kontakta oss för en konsultation eller en fri offert för storköksventilation!

Kleanland, ren luft för alla

Luftreningslösningar för en hälsosammare värld

Första ESP-enhetstillverkare och lösningsleverantör för kommersiella köksavgaser och industriella avgasutsläpp. Sedan 1992 har Kleanland varit en global ledare inom att leverera ren luft genom innovativ teknik för elektrostatisk nederbörd (ESP). Som Kinas främsta leverantör av luftreningssystem för storkök och industrianläggningar designar vi avancerade lösningar som tar itu med rök, fett och skadliga utsläpp och skyddar både människor och planeten.

32 år av reningsglans, med över 300000 installationer över hela världen.

En pionjär inom innovation inom luftrening

Världens första ESP-kåpa (spiskåpa med ett elektrostatiskt filter) uppfanns av Kleanland 1992. Denna innovation markerade början PASSION FÖR LUFTKVALITET

I över 30 år har Kleanland engagerat sig för att utveckla ESP-filtreringsteknik och förbättra luftkvaliteten. Genom kontinuerliga investeringar i tillverkningshantverk och filtreringseffektivitet har vi förfinat våra system från grundläggande design till banbrytande lösningar. Genom att anpassa vår ESP-filtreringsteknik till olika tillämpningar säkerställer vi hög reningseffektivitet, energibesparingar och långsiktig tillförlitlighet. Varje lösning vi utvecklar återspeglar vårt orubbliga engagemang för kvalitet, tekniska framsteg och en renare och hälsosammare värld.

Höjdpunkterna i Kleanland är:

Leverera framgångsrika projekt och främja långvarig ömsesidig framgångå ett nytt industrisegment som kombinerar elektrostatisk fällningsteknik med köksventilation för att effektivt avlägsna fett, rök och luftburna föroreningar.

Att vara en pionjär med uppfinningen av ESP-kåpan

Utveckla ESP-tekniken för att ligga i framkant i branschen

Teknik pålitliga och högkvalitativa produkter

Prioritera kundernas behov och sträva efter kundnöjdhet

Ren luft tack vare vår innovativa CleanAir-teknik

Den viktigaste frågan först: Vad är det som gör luftefterbehandling till en så viktig del av cateringbranschen? Först och främst kan feta avgaskanaler öka risken för brand avsevärt. Detta utgör inte bara en stor risk för gäster och anställda, krögaren kan till och med bryta mot utsläppsskyddslagen.

Dessutom kan luktstörningar irritera gäster och grannar. Ingen gäst kommer att vara glad över att komma tillbaka till en restaurang om lukten av kläder påminner dem om måltiden timmar senare. Lukter upplevs vanligtvis som en störande faktor, men de kan nästan helt undvikas. Luftefterbehandlingen kan avlägsna lukt, rök och fett från luften och säkerställa ren luft inom restaurangbranschen. Eftersom storköken är igång kontinuerligt och måste uppfylla vissa krav från myndigheterna behöver de en stark partner.

Den effektiva CleanAir-tekniken

Den beprövade CleanAir-tekniken från InoxAir® är baserad på ett femstegs filtersystem för rening av frånluften, som är speciellt utvecklat för frånluft som innehåller fet och otäck gastronomi. Våra CleanAir-enheter säkerställer avsevärt förbättrad luftkvalitet. CleanAir-systemen i CA-serien är uppbyggda i tre moduler.

I den första modulen sker förseparationen av grova och ultrafina aerosoler samt blå rök. Med MetaAir-metallstickfiltret® avlägsnas de grova fettpartiklarna från frånluften. I det följande filtrerar SorpAir® högpresterande sorptionsseparator aerosoler och små droppar. De gasformiga blå rökpartiklarna avlägsnas sedan med hjälp av E-filtret (elektrostatiskt blått rökfilter).

Den andra modulen fokuserar på nedbrytning av luktämnen genom en plasmabaserad reaktions- och oxidationsprocess och produktion av aktiverat syre.

Slutligen passerar den gastronomiska frånluften genom den tredje modulen i CleanAir-systemet. Alla restprodukter som finns kvar i luften vid denna tidpunkt leds genom en lagringsreaktor gjord av aktivt kol. CarbAir-filtret® används för detta steg

VENTILATIONSKÅPOR OCH ÅTERCIRKULATIONSANLÄGGNINGAR AV HÖG KVALITET

Utrusta ditt storkök med högkvalitativa ventilationskåpor och återcirkulationsanläggning och upptäck hur mycket enklare matlagningen blir. Vi erbjuder ett brett sortiment av ventilationslösningar för alla typer av restaurangkök, både små som stora. Samtlig utrustning är av välkända varumärken och därmed av hög kvalitet. Eftersom vi både säljer och levererar över hela landet är vi din självklara leverantör av ventilationskåpor, återcirkulationssytem, UV ventilation och rökgasrening.

VENTILATION UTAN KRÅNGLIGA TILLSTÅND?

Är det dyrt och svårt att integrera ventilation i din restaurang? Vi har lösningen, INOX-AIR återcirkulationssytem är enkelt att installera utan bygglov och tillstånd. Inox-air passa utmärkt i källare, butiker, food-trucks ja vart som helst där det saknas externa ventilationskanaler. INOX-AIR levererar 3 olika lösningar allt från den lilla restaurangen till det fullskaliga storköket.

UV Tech- Ozon Rening tar bort fett och lukt!

UV Ozon reningsteknik tar blixtsnabbt bort fett i en luftström, 90% av våra installationer är i restaurang ventilation. Vår utrustning förhindrar att fett byggs upp på väggarna i imkanalen, fläktar och insidan av aggregat. Detta minskar brandrisken avsevärt. Vi reducerar även lukter så att grannar inte behöver störas av matos. Inte konstigt att vi är en marknadsledande leverantör av luftrenare baserade på UV-ljus och generering av ozon.

UV Ozon reningsteknik använder den Nobelprisbelönat tekniken runt fotolys. Med hjälp av UV-ljus bryts fett och andra molekyler snabbt ner till ofarliga restprodukter. Samtidigt genereras även ozon som ytterligare förstärker reningsprocessen.

Detta medför fyra viktiga fördelar:
1. Minskade kostnader för rengöring av im-kanaler.
2. Minskar brandrisken.
3. Minskar lukt.
4. Ökar möjligheten för värmeåtervinning.
UV-rening är branschens mest använda och beprövade metod. En av de stora fördelarna är att det inte byggs upp fettavlagringar i ventilationskanalerna, vilket innebär att kostnader för rengöring av kanalsystemet minskar avsevärt.
Dessutom så minskar brandrisken betydlig som ger ökad trygghet för så väl personal som företagsekonomi. UV-utrustning möjliggör denna besparing av både pengar och miljöbelastning.

Vi hjälper er med Projektering, Ritningar, Bygganmälan, Kontroll Plan, Brandsäkerhet, Brandskydd dokument och installation!

Vi har oändliga möjligheter!

Kontakta oss för mer information

0704328888 eller info@qgastro.se

Drivs med WordPress | Tema: HoneyPress av SpiceThemes